Zgodba

Kdo je Anastasia Soare

Anastasia-Soare-2-720x1024Anastasia Soare je odrasla na obali Črnega morja v Konstanti v Romuniji. Njena mama, Victoria Babu, je imela krojaštvo in prav mamin čut za stilsko eleganco je v Anastasii vzpodbudil umetniško žilico. Zaradi želje po dodatnem izobraževanju v svetu oblikovanja se je vpisala na romunsko arhitekturno univerzo, njen talent za strukture in dizajniranje pa ji je kasneje pomagal do uspešne kariere v kozmetični industriji.

Po končanem študiju arhitekture si je Anastasia vzela nekaj čas zase in za svojega moža in kmalu se jima je rodila tudi deklica Claudia. Po premoru se je odločila za novo karierno pot in se vpisala na kozmetično šolo, ki jo je uspešno zaključila z diplomo in postala kozmetičarka. V želji po boljšem življenju se je družina Soare preselila v Združene države Amerike, kjer se je Anastasia po šestih mesecih zaposlila v manjšem kozmetičnem salonu na Melrose Place-u.

Zadovoljstvo njenih strank je preraslo v vedno večje povpraševanje po njenih storitvah, zato je že čez dve leti najela del salona Juan Juan Beauty Center na Beverly Hillsu. Zaradi njenega cenjenega dela in naraščajočega števila strank, se je morala kmalu preseliti v večje prostore. Tako se je rodil priznaniAnastasiin salon na Beverly Hillsu.

Zgodba o uspehu

Anastasia je svoj smisel za risanje in tehnično izvedbo izpopolnjevala skozi leta. Obraza se loti z natančnim preučevanjem struktur obraznih kosti in individualnih značilnosti ter se na podlagi opazovanj z vso natančnostjo in previdnostjo loti oblikovanja obrvi na način, da zasije edinstvena lepota vsakega obraza. Njeno zavzetost za ohranjanje kakovosti in razvijanje umetnosti oblikovanja obrvi potrjuje dejstvo, da mora strokovno osebje njenih salonov vsaka dva meseca opravljati treninge.

Povpraševanje je hitro preraslo ponudbo in pred Anastasiinim salonom se je kmalu vila dolga vrsta strank, željnih njene nege in strokovnega pristopa. V svojih dela prostih dneh je občasno obiskovala stranke iz zvezdniških vrst, ki so vse po vrsti občudovale njene kvalitete. Anastasia je svojo storitev poimenovala hipna pomladitev obraza (instant face-lift), nad katero so bili vsi navdušeni.

Anstasia je proglašena kot najboljša oblikovalka oziroma kraljica oblikovanja obrvi (eyebrow queen) s strani vodilnih revij, kot so Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, People, Newsweek in Los Angeles Magazine. Njen salon na Beverly Hillsu slovi po oblikovalskih veščinah Anastasie Soare in njenega osebja in prepoznaven tudi po prijetnem ambientu.

Lepotni ritual hollywoodskih zvezdnic

Profesionalno oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills se je iz trenda hitro razvilo vnujen lepotni ritual. Nobena druga storitev namreč tako na hitro ne olepša in izpili podobe obraza kakor pravilno oblikovane obrvi. Anastasiina tehnika ponuja izjemne rezultate, zaradi katerih ji med najbolj glamuroznimi zvezdami Hollywooda pripada status ikone. Zvezdnice kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hills-u.

AND I QUOTE……….

“Have you heard of the Eyebrow Woman?”
– TATLIER Magazine 
“Anastasia is to eyebrows what Brad Pitt is to six packs. A legend.”
– ELLE UK 2003

“Anastasia is where anybody who is anybody gets their brows done.”
– HELLO! UK
“Most of Hollywood has her in their palm”
– ALLURE magazine

“Anastasia got her hands on my brows and went to town”  
– Oprah Winfrey
“She’s the only person I let touch my eyebrows”
– Jennifer Lopez

“She’s the best, the eyebrow guru”
– Garcelle Beauvais
The coolest thing I ever discovered”
– Kate Capshaw

“Anastasia Soare, brow sculptor to stars has a  full makeup line that has raised a well shaped eyebrow or two.”
– IN STYLE Magazine  
“We called in Eyebrow Guru to the stars (also Oprah’s favorite)  Anastasia Soare”
– O Magazine

“Anastasia, the empress of eyebrow, waxes sentimental about the ideal arch”
– CS Magazine
“Anastasia, eyebrow wizard shares her techniques to create  the look you’ve always wanted.”
– LATINA Magazine

“Queen Of the Hill- Anastasia is the only person many of Hollywood’s beautiful people will let near their eyebrows.”
– W Magazine
“Hollywood queen of tweeze, transforms two more readers”
– MORE Magazine

“The queen of beautiful brows”
– HELLO! UK
 “So I thank heaven for Anastasia, the LA-based eyebrow guru”
-ELLE Magazine

Svetovno priznana blagovna znamka

Izjemni kozmetični izdelki in Anastasiin osebni pristop, ki je bil v začetku na voljo ekskluzivno v njenem salonu na Beverly Hillsu, so danes poznani tudi drugod po svetu. V Združenih državah so blagovna znamka Anastasia Beverly Hills in »miniaturni trgovinski saloni« na voljo v vseh trgovinah Sephora in Nordstrom, seznam novih lokacij pa je vsako leto daljši. Prav tako je Anastasia prisotna v vseh grških in japonskih Sephorinih trgovinah in vseh trgovskih hišah višjega cenovnega razreda. Od septembra 2007 dalje so izdelki Anastasia Beverly Hills na voljo tudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Zaradi odličnega sodelovanja z lastnico in njeno ekipo pa je družba Novval v letu 2009 pridobila tudi ekskluzivno zastopstvo za Srbijo.